Fiscale diensten

Fiscale diensten bij Willemsen Belastingadviseurs 

Fiscale diensten zoals de aangifte van omzetbelasting, dividendbelasting, venootschapsbelasting of inkomstenbelasting besteedt u vertrouwd uit aan Willemsen Belastingadviseurs en Administratie. Belastingaangifte is vaak een complex vraagstuk voor menig MKB'er en ZZP'er. Daarbij komt dat er vaak weinig tijd is om dergelijke belastingaangiften goed en secuur in te vullen. Bij Willemsen Belastingadviseurs kunnen wij de aangifte ofwel geheel voor u invullen ofwel we ondersteunen en adviseren u hierbij. 

25 jaar ervaring in alle fiscale diensten

Of het nu gaat om de belasting die u betlaalt over de omzet van uw bedrijf of de aangifte van belasting over zaken zoals vennootschappen. Willemsen Belastingadviseurs heeft al 25 jaar ervaring in deze zaken. We zijn altijd op de hoogte van de laatste regels en eisen waar zakelijke aangifte aan moeten voldoen. Zo kunnen wij uw fiscale diensten netjes en precies invullen.

Meer informatie over de mogelijkheden? Bel een van onze adviseurs eens op.

Aangifte omzetbelasting

De overheid heft omzetbelasting, op uw diensten en goederen. Deze belastingaangifte moet maandelijks of per kwartaal worden gedaan. Die periodieke aangifte combineren we met het controleren of uitvoeren van uw terugkerende, financiële administratie.

Aangifte dividendbelasting

Als u dividend van uw vennootschap ontvangt moet uw bedrijf over de uitkering daarvan dividendbelasting inhouden. Als u niet binnen een maand, na de dag waarop het dividend beschikbaar is gesteld, aangifte doet van de dividendbelasting heeft dit grote consequenties voor u en uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat dit grondig en op tijd gedaan wordt.

Aangifte vennootschapsbelasting

Bent u eigenaar van een vennootschap? Dan bent u verplicht aangifte te doen voor de vennootschapsbelasting. Wij doen deze aangifte voor u, in combinatie met het maken van de jaarrekening. Wij denken hierbij ook aan fiscale mogelijkheden als de investeringsaftrek.

Aangifte inkomstenbelasting

Als ondernemer moet u belasting betalen over de inkomsten van uw bedrijf. Dit doet u door de winst uit uw onderneming op te geven bij de belastingdienst. Wij doen deze aangifte voor u. Hierbij zorgen wij ervoor dat u er fiscaal zo voordelig mogelijk uitkomt.

 

Afspraak maken

Willemsen Belastingdienstadviseurs en Administratie logo
Willemsen Belastingdienstadviseurs en Administratie

Alle rechten voorbehouden - Willemsen Belastingdienstadviseurs en Administratie 2024

Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Designpro.nl | Z-IM.nl

Ik heb advies nodig

Heeft u advies nodig? Of wilt u meer informatie?

Afspraak maken

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?